Informasjonskilder om Kaspersky Safe Kids

Vis alt | Skjul alt

Kaspersky Safe Kids-side på nettstedet til Kaspersky

Kaspersky Safe Kids-siden kan du vise generell informasjon om programmet og programmets funksjoner og egenskaper.

Kaspersky Safe Kids-siden inneholder en kobling til nettbutikken, der du kan kjøpe eller fornye abonnementet på programmet.

Kaspersky Safe Kids-siden i kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er en del på nettstedet til Kasperskys kundeservice.

Kaspersky Safe Kids-siden i kunnskapsbasen kan du lese artikler som inneholder nyttig informasjon, anbefalinger og svar på vanlige spørsmål om hvordan du kjøper, installerer og bruker programmet.

Artiklene i kunnskapsbasen kan gi svar på spørsmål som gjelder både Kaspersky Safe Kids andre Kaspersky-programmer. Artikler i kunnskapsbasen kan også inneholde nyheter fra kundeservice.

Diskuter Kaspersky-programmer på Kasperskys støtteforum

Hvis du har et spørsmål som ikke krever et umiddelbart svar, kan du diskutere saken med eksperter fra Kaspersky, samt andre brukere på forumet vårt.

På Forumet kan du vise diskusjonsemner, legge inn kommentarer og opprette nye emner.

Gå til forumet fra programmet

Hvis du ikke finner en løsning på problemet, kan du kontakte kundeservice.

Gå til kundeservice fra programmet